MĀJOKĻU BŪVE

Bijušais prezidents Džimmijs Kārters dažos pēdējos gados ir šo grupu padarījis slavenu. Mediji ir pieķēruši viņu visur kur ņemamies ar koši dzeltenu ķiveri galvā, palīdzot būvēt mājas ģimenēm ar zemiem ienākumiem. Man patīk fakts, ka viņam rūp pietiekami, lai iesaistītos!

Mājokļu Būve ir kolosāla organizācija! Viņi ir pārliecināti kristieši, bezpeļņas grupa, kas strādā sadarbībā ar cilvēkiem, kam vajadzīgs uzcelt vienkāršas, pieklājīgas un lētas mājas. Tīņi visās valsts malās iesaistās. Jūs varat redzēt sava darba rezultātus notiekam pašu acu priekšā! Kontaktējieties ar jums tuvāko organizācijas filiāli vai interesējieties uzziņu dienestā, ja jums ir problēmas ar informācijas ieguvi. Katra filiāle varbūt organizējas mazliet atšķirīgi no pārējām. Šeit ir dažas lietas, kuras, zināms, var būt atšķirīgas – bet var arī nebūt!
# Ir ļoti iespējams, ka jūsu vietējā Mājokļu Būves filiāle jums nevar piedāvāt darbu svētdienās. Viņi ievēro šo dienu, atsaucoties uz bausli, kas saka „Jums nebūs nekādu darbu darīt”, kā mēs ievērojam sabatu. Es viņus cienu par to. „Lai nu kā,” saka mūsu vietējais direktors, „es nesaku, ka nav nekādu iespēju darbam svētdienās. Dažas filiāles var izvēlēties lauzt organizācijas tradīciju, bet vispār tas ir izņēmums.”
# Organizācijas apdrošinātāji izvirza prasību, lai brīvprātīgie būtu 14-gadīgi vai vecāki.
# Darba grupās parasti nav vairāk par 10 cilvēkiem.
# Nav vajadzīgas nekādas prasmes vai iepriekšēja darba pieredze – vienkārši vēlēšanās darīt to, ko jums saka. Visos būvdarbos vienmēr ir klāt būvdarbu vadītājs jeb uzraugs un visas instrukcijas nāk no viņa, pat, ja jūsu starpā ir kāds ar zināšanām par būvniecību.
# Ir grūti paredzēt, kādos būvniecības darbos jūs tiksiet iesaistīti, līdz pat brīdim, kad nokļūsiet attiecīgajā vietā. Tā var būt logu likšana, krāsošana, ainavas iekārtošana vai jebkurš no citiem darbiem. Kamēr vien jūs esat gatavi iet un aktīvi darīt to, kas ir vajadzīgs, jūs būsiet lieliski palīgi un organizācijas atbalsts. 

Nav komentāru: