BEZMAKSAS AUTO MAZGĀŠANA

Izlieciet paziņojumus un esiet gatavi darīt tieši to, kas tajos rakstīts. NEPIEŅEMIET NE SANTĪMA - pat, ja viņi uzstāj! Cilvēki gribēs dot kādu dāvinājumu par jūsu pakalpojumiem. Kad jūs to nepieņemsit, viņi nesapratīs, kāpēc gan lai kāds to darītu, vienkārši būdams jauks – tur JĀBŪT kādam knifam. „Tas padara cilvēkus vai trakus, un tas ir lieliski!” ziņoja kāds slapjš mazgātājs!

Tomēr – jūs noteikti saprotat, ka šīs kalpošanas mērķis nav kaitināt cilvēkus – tam IR iemesls. Kad esat beiguši mašīnas iekšpuses tīrīšanu, atstājiet mazu kartīti, ko iepriekš esat izprintējuši, - uz vadītāja sēdekļa, logu tīrītāja vai kādā citā ļoti redzamā vietā. Tekstam vajadzētu būt apmēram šādam:

                     Paldies par prieku, ka varējām Jums šodien pakalpot.
                     Samaksa nav vajadzīga – tas ir pilnīgi par brīvu. Grūti noticēt?
                     Šis ir mūsu veids, kā atgādināt Jums, ka tas, ko Jēzus izdarīja Jūsu un mūsu dēļ ir absolūti par velti.
                     Nav nekādu iespēju atmaksāt Viņam par to, ko Viņš mūsu labā darīja...
                     Tieši tāpat kā nav iespēju Jums samaksāt mums par to, ko mēs šodien darījām.
                     Ja jūs to tomēr ļoti gribat... vienkārši dalieties tālāk ar laipnību, cik drīz vien iespējams!
                     Ar sirsnīgiem sveicieniem un laba vēlējumiem,
                     Augškolumbijas Akadēmijas studenti
                     Septītās dienas adventistu kristīgā vidusskola
                     Spanglē, Vašingtonā

Es atceros, ka, maza būdama, sabatskolā dziedāju kādu dziesmu, kurā bija aptuveni šādi vārdi: „Vai tu zini, ak, kristieti, ka tu esi svētruna kurpēs?” (do you know, oh Christian, you’re a sermon in shoes?) Lai gan tā muzikāli ģeniālā druska ir tikusi pieskaitīta „antīkiem krājumiem”, tās mācība šeit iederas! Darot kaut ko šādu, jūs esat tas, par ko iet runa dziesmā – svētruna kurpēs.

Ir arī citas pieejas mašīnu mazgāšanai. Varbūt jūsu mērķis ir palīdzēt pievērst uzmanību jaunam biznesam, ko jūsu pilsētā uzsācis kāds kristietis. Jūs varat piedāvāt bez maksas mazgāt mašīnas viņu lielajā atklāšanas dienā vai drīz pēc tās – vienkārši kā pakalpojumu. Jūs varat lietot vai nelietot ideju par kartīti aiz logu tīrītāja, kas pieminēta augstāk. VAI ARĪ... jūs vienkārši mazgājat auto vējstiklus liela iepirkšanās centra atklāšanas dienā jūsu pilsētā, sūtot sveicienus no savas jauniešu grupas vai izrādot cieņu veikala vadībai. Tas būtu lielisks iesākums attiecībām starp jums un jaunā veikala vadību.

Viena pēdējā doma – Sarkanajam Krustam un Šerifa Departamentam mūsu apgabalā ir trauksmes transporta līdzekļi. Viņi ir ļoti priecīgi par studentiem, kas nāk un veic mazgāšanu un tīrīšanu šai glābējiekārtai. Varbūt jums, mīlīši, patiktu kaut kas tamlīdzīgs!

Nav komentāru: