ADOPTĒJIET MISIONĀRU ĢIMENI

„Ir vientuļi dažreiz. Mēs mīlam šos cilvēkus, un mēs zinām, ka mēs strādājam Dievam; bet reizēm mūsu ģimenes un draugi liekas esam tik tālu projām. Kad mēs atbraucam ciemos, ir tā, it kā visa pasaule būtu mainījusies – tik daudzas lietas ir citādas.”

Padomājiet, kā ir atstāt sabiedrību, kurā jūs dzīvojat, uz sešiem gadiem – uz tik ilgu laiku, cik misionāru ģimene ir projām, pirms viņi atgriežas mājās atvaļinājumā. Pēdējos gados jums būtu ļoti pietrūkušas tādas lietas kā sterili leikoplasti... gumijas lācīši... internets... virtuālā realitāte... hokeja mačs... mīļākie žurnāli... Šie jēdzieni izklausītos tikpat sveši kā valodas, ko runā visapkārt. Šie misionāri dzīvo vidē, kur nav neviena viņiem līdzīgā. Viņi cenšas piekļūt to cilvēku sirdīm, kam ir mazas vai pavisam nav zināšanu par Jēzu un Viņa glābjošo mīlestību. Upuri ir lieli... un liela ir arī izolācija.

KAM TAS RŪP? Vai tie varētu būt jūs? Ja jūsu draudzē nav neviena, kas zina, kā palīdzēt jums uzzināt par misionāriem-pionieriem kā šie, rakstiet Adventist Frontier Missions, PO Box 346, Berrien Springs, MI 49103, lai uzzinātu vārdus. Viņiem ir saraksts ar cilvēkiem, kas dzīvo pašos primitīvākajos apstākļos, veidojot draudzes dažādās pasaules vietās. Lielisks informācijas avots!
Kad jūs izlemsiet par laimīgo personu, ar ko kontaktēties, sapakojiet aptuveni piezīmju blociņa lieluma kastītes (vai mazliet lielākas) ar jaukām lietām, kā sterili leikoplasti, jaunākā modeļa zobbirste, jautras uzlīmes, košļenes, žāvēti augļi, lapa ar anekdotēm, kāds smieklīgs Kinder Surprise nieciņš, mazas karstās šokolādes pulvera paciņas, moderni zīmuļi un asināmais, krāsainie marķieri, Ziemassvētku rotājumi, bērnu lentes, baloni, jūsu grupas bilde... esiet radoši! Padomājiet, par jautrību, kādu viņiem sagādās visi mazie vecās, labās civilizācijas atgādinātāji. Atcerieties, paies laiks, kamēr paciņa sasniegs savu gala mērķi, tāpēc svaigs ēdiens nebūs tas labākais.

Nav komentāru: