JAUNIEŠU AVĀRIJAS DIENESTS

Mateja 24. nodaļas pareģojumi piepildās ar neizmērojamu spēku. Katastrofas pārsteidz ar biedējošu daudzumu un intensitāti. Periodiskie izdevumi ziņo, ka plūdi, orkāni, ugunsgrēki, tornado un terorisms, kas šajā kontinentā notikuši pēdējo desmit gadu laikā, ir nesuši daudz lielāku materiālo vērtību zaudējumu kā visi iepriekšējo simts gadu laikā notikušie kopā.

Visur, kur notiek kāds nelaimes gadījums, tas atstāj aiz sevis izpostītas dzīves. Lūk, šī ir tā vieta, kur jūsu jauniešu grupa, apmācīta kā J.A.D. (angliski – Y.E.S. [Youth Emergency Services]) komanda var tiešām palīdzēt. Y.E.S. ir daļa no YouthNet un ACS (Adventist Community Services) Jauniešus sagatavo ACS un Amerikāņu Sarkanais Krusts vairāk kā 40 treniņstundās tādās jomās kā rīcībā katastrofas gadījumos, pienākumu sadalē avārijas situācijās un pamatos pirmās palīdzības sniegšanā.

Tāpēc, ka nelaimes gadījumi nemēdz notikt katru dienu (paldies Dievam), komandas kalpo arī citos sabiedriskos palīdzības projektos. Atslēgas elements Y.E.S. vienībām ir veidot uzticamus partnerus, kas vienmēr saglabātu augsta līmeņa fizisko un garīgo veselību.

Lai uzsāktu paši savu Y.E.S. vienību, kontaktējieties ar YouthNet (1-800-331-2767). Viņi jums aizsūtīs iesnieguma paraugu un visu informāciju, kas jums vajadzīga, lai sāktu!

Nav komentāru: